Kosár tartalma
A kosár üres.

Szállítással kapcsolatos információk

A termékek szállítási díja függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is. (darus vagy fix platós teherautó)

A szállítást 40 tonna össztömegű, önrakodós, pótkocsis szerelvénnyel végezzük. A megadott szállítási cím megközelíthetőségét a Vevőnek kell biztosítania. Amennyiben a szállítási cím valamilyen oknál fogva nem megközelíthető, (szűk utca, behajtás köteles, súlykorlátozás alá esik stb..) úgy a Vevőnek másik címet kell a lerakodásra megjelölnie.

Amennyiben a megrendelt termékeket nem tudjuk lerakni, azokat visszaszállítjuk a gyárba, és a visszaszállítás teljes költsége a Vevőt terheli.

A darus gépkocsival megrendelt árut közterületen, a gépkocsi mellé pakoljuk le.

Behajtási engedély

Budapest területére a bahejtási engedélyt a fuvarozó társaság intézi, ezt a megadott szállítási költség tartalmazza is. Budapesten kívül, amennyiben a szállítási cím behajtási engedély köteles, ezt kérjük felénk jelezni, a behajtási engedélyt egyénileg szükséges intézni a helyi önkormányzatnál, ehhez pár nappal a szállítás előtt megküldjük a szállító jármű adatait.

Gyári átvétel személyesen

Lehetőség van a megrendelt termékek gyári átvételre is Alsózsolcán, Bodrogkisfaludon és a dabasi lerakatnál.

Gyárak:

  • 3571 Alsózsolca, Gyár út 5.
  • 3917 Bodrogkisfalud, Ady telep 1.

Lerakat:

  • 2371 Dabas, Szent János út 1.

Ebben az esetben kérjük részünkre megküldeni az átvevő személy nevét, a szállító jármű rendszámát, és a pontos szállítási címet.

A gyárban dobozos, illetve zárt platóval  rendelkező járműbe nem rakodnak.

Szállítási idő

A megrendelést továbbítjuk a gyártónak. A gyártó a megrendelésről visszaigazolást küld, melyen feltünteti, hogy a megrendelt termékek mikortól vehetőek át. Erről az időpontról (várható szállítási időpont) értesítést küldünk a Vevőnek.

A szállítás megkezdésekor a gépkocsi vezetője telefonon értesíti a vevőt az érkezés várható időpontjáról.